DV 16 OCTUBRE | 22.30 H

FOYONE & DELAOSSA

OBERTURA PORTES 22:00 H
PREU ESPECIAL “EnsEnSortirem” 15 € (oferta limitada a 100 entrades)
ANTICIPADA 20 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

El descomunal talent de Daniel Martínez de l’Ossa Romero, Delaossa (Màlaga, 1993) era un secret en el panorama del hip hop nacional. En poc més de dos anys aquest jove raper del col·lectiu Space Hammu ha passat de promesa a rotunda realitat de la música urbana en espanyol. Les seves armes: una desimboltura a les rimes a l’abast d’uns pocs escollits, flow descarat i una lírica que esgarrapa els budells i l’ànima.

Poesia urbana contemporània encunyant en els ritmes hipnòtics que fabrica J.Moods, posant el beat ben cru com carpaccio. Temes com “Puff Daddy” o “Joven de Niro” van abonar el terreny per a l’arribada de “Un perro Andaluz” (2019) el primer disc de Delaossa, una declaració d’intencions i identitat a contra corrent en els temps del single.

Aquest és el qui som i què fem de Delaossa, però alhora és un retrat d’un barri mariner, el de El Palo, que igual podria ser el Baltimore de The Wire, de la seva gent, els seus anhels i les seves vivències. Històries de desencís, però també de superació, de pèrdues, dubtes, addiccions i angoixes comptades amb orgull, humilitat i respecte. Material de primera per construir ritmes i rimes. Cru, sec i tremendament poderós hip hop.