13 maig | 22:30

FLORIDA

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 6 €
Taquilla: 8 €

FLORIDA

Els funky, els funkboss i The Funk Boss Brothers són els noms amb els quals s’ha identificat a aquesta banda els darrers anys. Un grup de 6 músics que han interpretat alguns dels himnes del Funk, el Soul i la música Disco a llocs tan diversos com al Yas Marina d’Abu Dhabi, el World Mobile Congress de Barcelona i al mateix Black Music Festival de Girona. Especialitzats en el circuit privat i esdeveniments de luxe, ara fan un salt endavant per portar la seva versió 2.0 al públic. Un rellançament per celebrar els seus 10 anys de trajectòria i els 20 anys de la Mirona, amb una proposta musical renovada, més fresca i dinàmica. Com si del millor DJ es tractés, FLORIDA ens porta un repertori exclusiu que entrellaça un conjunt de temes internacionals i estils diferents pensats únicament per a ballar i connectar amb èxits de totes les dècades. Funk, Disco, Dancehall, EDM i Pop amb hits que van des dels 70 fins a l’era actual. Més música, més varietat i aire fresc dins el món de les versions.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.