DS 8 MAIG | 19:30 H

FERRISH FEST

OBERTURA PORTES 19:00 H
ANTICIPADA 8 €
TAQUILLA 10 €

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 4 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Böira publiquen el seu segon treball Cendres-Mineral (2021), un disc que suposa una maduració compositiva amb la incorporació d’instruments electrònics aconseguint un paisatge sonor lluminós i obscur a parts iguals. El grup instrumental va néixer el 2012 amb la voluntat de buscar una sonoritat a mig camí del rock i les atmosferes de les bandes sonores. El seu primer àlbum Si la runa naixés (2015) va obtenir molt bona rebuda de crítica i públic, seguit d’unes grans presentacions en directe que van donar a conèixer la banda arreu.  A aquest el van seguir la composició de dues bandes sonores pels documentals “Postcards form Nepal” i “Tocant el Cel”.  Al Ferrish Fest podrem gaudir del concert d’estrena del nou disc.

Els empordanesos Fetus emprenen un nou assalt amb Sota, cavall i rei (Bankrobber 2021), un disc que aparca provisionalment els temes propis per accelerar i distorsionar el cançoner de Jaume Arnella, un personatge imprescindible de la cançó popular de casa nostra. El resultat és un homenatge que defuig la nostàlgia per crear un nou farcell de la tradició en clau punk i garatge. Fetus són Adrià Cortadellas, Telm Terradas i Adrià Jiménez, reforçats en directe amb la guitarra de Jordi Anticó i els teclats de Guille Caballero. El disc ha estat produït per Joan Colomo, que també es va encarregar dels treballs anteriors L’epicentre del fangar (2017) i Terra Cuita (2019). El Ferrish Fest serà la primera oportunitat de veure l’estrena del disc a Girona.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.