DV 05 novembre | 22.00 H

Depedro

Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 25 €
Taquilla: 30 €

Depedro és el projecte musical del madrileny Jairo Zavala. Els seus inicis professionals, després d’aprendre a tocar la guitarra de manera autodidacta, es remunten a la fundació en 1995, al costat de Javier Vacas, del grup La Vaca Blava, amb el qual va arribar a gravar cinc discos. A partir de llavors va intensificar la seva activitat, arribant a col·laborar amb cinc o sis formacions alhora (des de músic d’estudi per a Amparanoia fins a ser membres de diverses bandes de programes televisius, com la del Club de la Comedia). A través d’Amparo Sánchez (Amparanoia) va entrar en contacte amb el grup estatunidenc Calexico, al qual es va integrar i amb el qual va donar vàries gires internacionals i va participar en l’enregistrament de diversos àlbums. La seva carrera solista es va iniciar en 2007, ja amb l’àlies de Depedro, arran de que Vetusta Morla li van convidar a tocar en viu aquelles cançons que no encaixaven en cap dels grups amb què Zavala tocava en aquell moment. Des de llavors ha publicat set discos, sent el primer de títol homònim i de 2008 (aquí va comptar amb el suport de Calexico), i els dos últims, el recopilatori de col·laboracions “Todo va a salir bien” (2018) -en el qual apareixen Coque Malla, Fuel Fandango, Santiago Auserón, Luz Casal, Vetusta Morla, Izal, Amparo Sánchez i Camilo Lara- i el disc familiar, dedicat a la infància, “*Érase una vez” (2019), que ha estat la llavor d’un espectacle en directe per a un públic familiar, de format íntim i pròxim. A l’octubre de 2021 publicarà un nou disc d’estudi, “Máquina de piedad”, que ens acostarà a un Depedro amb una humanitat sincera i empàtica. Seran les primeres cançons noves seves, al marge de les infantils de “*Érase una vez”, que vegin la llum des de “El pasajero” (2016), així que el conformen composicions que expressen -amb energia i ànim, que són els seus dots naturals- el molt embús emocional que tenia arracada de deixar anar.

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.