DV 13 DESEMBRE | 22.00 H

CONCERT RECOLLIDA DE JOGUINESCOP DE GRÀCIA - RED BLOOD RUM - FLOCOS DE MILHO

OBERTURA PORTES 21:30 H
ENTRADA UNA JOGUINA PER LA CREU ROJA


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

RED BLOOD RUM

Red Blood Rum neix al Juny de 2013 a Terrassa com a Power Trio, després de varis canvis de formació, passant inclós per quartet; acabarán com a Power Duo al 2017 (Uri Puig al baix i veu i Silvia Capi a la bateria).

El estil es podria definir com Stoner-Grunge amb clares influencies de Metal i Hard Rock dels 90.

La banda es rebuda amb gran espectació i aceptació pel public de tota la peninsula al ser només 2 membres i ser tot el so directe, sense bases pregravades.

Al novembre presentarem el nostre EP anomenat “Live and Dirty” gravat en directe en estudi.

COP DE GRÀCIA

Cop de Gràcia, és un grup de nova creació, format per membres amb àmplia experiència en el món del Metal local. Veus trencades i melòdiques compartint protagonisme dins de composicions pròpies que equilibren agressivitat i melodia gairebé a parts iguals.

FLOCOS DE MILHO

Des de Madrid, Flocos de Milho ofereixen un punk breu i accelerat que defensen de forma ferotge i imprudent. Creacionistes, amants dels robots, David Foster Wallace i el Renaixement, acaben d’editar el seu primer disc a Retroserourcal Movement On Audio Conected Backbooster Turbo Records, un 7″ que funciona com mostrari del que (no) s’ha de fer.

¡Charles Darwin, hijo de puta!