DV 04 DESEMBRE | 22.00 H

CONCERT RECOLLIDA DE JOGUINES ME & MY MULON - SPIT DIABLO - SILVIS VETUS

OBERTURA PORTES 21:30 H
ENTRADA UNA JOGUINA NOVA PER LA CREU ROJA


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

ME & MY MULON

Me & My Mulon neix a Girona a principis d’aquest any i el formen la Clàudia a la guitarra i la veu i en Jordi a la bateria. El seu estil es caracteritza per les lletres explícites i bases crues de rock adobades amb efectes i sintetitzadors.

 

SPIT DIABLO

Spit Diablo nace en Girona en 2019 de las cenizas del grupo BMF, recuperando un sonido Groove-metal con pinceladas Thrashers y algunos de sus temas. El grupo esta formado por “Darth Cletus” a la guitarra solista, ” sparky Carles” a la guitarra, Albert “the quietman” al bajo, Villa “agorer drumman” a la bateria y Lucious “the woundman” a la voz. Ahora mismo se encuentran trabajando en la composición y pre-producción de su primer disco.

 

 

SILVIS VETUS

Silvis Vetus va ser anteriorment una banda tribut de Symphonic a les tres grans bandes referents: Nightwish de “Tarja”, Epica i After Forever, però aviat va començar a crear el seu propi estil, barrejant idees i composant cançons i fent-les sonar durant els concerts en directe, i mostrant un estil que amb prou feines es coneixia. Avui en dia han desenvolupat un estil particular que destaca de ser comparat amb una altra banda simfònica. Cada membre ha aportat les seves idees i es nota les influències de cadascú d’ells en els seus temes, aconseguint així fer el seu propi so i crear una barreja estranya però eficaç. Amb ritmes que van de la velocitat a la bateria, les melodies de teclats i els riffs de guitarres aporten una nova atmosfera a cada espectacle. Amb lletres que parlen d’una foscor fantasia, llegendes mitològiques i històries de novel·les èpiques, mostren un nou imaginari de contes amb desesperació i sentiments en evolució envellits que envolten la ment humana mentre creixen.

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.