28 maig | 22:30

CEPEDA

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 25 €

CONCERT SUSPÈS

Clipper’s live, oficina de management de Cepeda, comunica la cancelació del seu concert previst pel proper 28 de maig a Salt, Girona (Sala La Mirona), per motius tècnics.

El promotor del concert, White & Bright, informa que la devolució de l’import de les entrades adquirides amb anterioritat es farà de manera automàtica pels mateixos canals pels quals van ser adquirides.

Cepeda

En ple procés de creació de nous temes, Cepeda es troba en el seu millor moment com a artista i compositor. Després de dos àlbums, Principios y Con Los Pies En El Suelo, una reedició Nuestros Principios l’any vinent presentarà el seu nou àlbum Sempiterno, que es publicarà durant els primers mesos de 2022.
Amb la seva primera gira Principios va rebre el Tiquet of the Year al millor esdeveniment nacional 2019 i a l’esdeveniment més esperat 2020 atorgat per Ticketmaster. Els nous concerts donaran el tret de sortida a l’abril de 2022, i la seva banda l’acompanyarà en els escenaris durant la gira de sales i continuarà a l’estiu per a mostrar tota l’energia que defineix el seu nou treball.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!