28 maig | 22:30

CEPEDA

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 25 €

Cepeda

En ple procés de creació de nous temes, Cepeda es troba en el seu millor moment com a artista i compositor. Després de dos àlbums, Principios y Con Los Pies En El Suelo, una reedició Nuestros Principios l’any vinent presentarà el seu nou àlbum Sempiterno, que es publicarà durant els primers mesos de 2022.
Amb la seva primera gira Principios va rebre el Tiquet of the Year al millor esdeveniment nacional 2019 i a l’esdeveniment més esperat 2020 atorgat per Ticketmaster. Els nous concerts donaran el tret de sortida a l’abril de 2022, i la seva banda l’acompanyarà en els escenaris durant la gira de sales i continuarà a l’estiu per a mostrar tota l’energia que defineix el seu nou treball.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.