29 juliol | 21:30

BLACKMORE’S RISING

+ESCORPIONES Tribut Band (Tribut a SCORPIONS)
Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

Blackmore’s Rising, és un projecte que neix a principis del 2018 de manera natural des de la passió i il·lusió d’uns músics per rendir tribut al llegat musical d’un dels guitarristes més influents de la història del rock “Ritchie Blackmore” durant la seva etapa en les bandes Deep Purple i Rainbow.
El projecte el formen 5 músics de dilatada experiència en l’escena rock barcelonina, tant passada com actual, havent-hi formant part de conegudes bandes de l’escena rock barcelonina (Código de Falles, Luna Llena, Rayados, Dr. Jack, etc,..) o en les quals militen actualment alguns dels seus membres com Vizio, Rock’n’Rios Band, Thalassa, ABH, Natural Thing i Manual de Rock.

Escorpiones Tribut Band
Escorpiones Tribut Band neix a principis de 2013 a Barcelona.. La banda s’inicia quan  Sever (baixista), decideix emprendre un projecte tribut a Scorpions, juntament amb companys amb qui anteriorment havia compartit escenaris rockers: Miguel (guitarra rítmica) i Raquel (bateria).  Durant la trajectòria de la banda es donen diversos canvis en el si del grup i s’incorpora Miguel (veu) en  2016, recreant el paper de Klaus Meine i Enrique (guitarra solista) en 2018. L’actual formació ofereix  un show fidel al grupo teutó realitzant concerts que imiten el so cru d’aquesta banda de hard rock i metall, aportant cadascú el seu estil personal, però sempre acostant-se a la sonoritat de la banda alemanya.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!