DS 08 gener | 21.30 H

BLACKMORE’S RISING

+ SIN CITY
Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Blackmore’s Rising, és un projecte que neix a principis del 2018 de manera natural des de la passió i il·lusió d’uns músics per rendir tribut al llegat musical d’un dels guitarristes més influents de la història del rock “Ritchie Blackmore” durant la seva etapa en les bandes Deep Purple i Rainbow.
El projecte el formen 5 músics de dilatada experiència en l’escena rock barcelonina, tant passada com actual, havent-hi formant part de conegudes bandes de l’escena rock barcelonina (Código de Falles, Luna Llena, Rayados, Dr. Jack, etc,..) o en les quals militen actualment alguns dels seus membres com Vizio, Rock’n’Rios Band, Thalassa, ABH, Natural Thing i Manual de Rock.

Sin/City
Sin City es podria definir com una banda tributo a Bon Scott years, que ha sabut trobar l’essència de directe dels anys daurats d’AC/DC.

Aquesta formació té els seus inicis l’any 2008, i se centra exclusivament a l’era daurada de Bon Scott, la qual cosa permet als fans més puristes gaudir dels temes dels inicis de la formació, a més de poder sentir els grans clàssics que ja es van gestar en aquella etapa.

Formació actual: Frank (Bon Scott), Jose Fender (Angus), Carlos (Phil Rudd), Oscar (Mark Evans), Javi Rodca (Malcom).