03 juny | 22:30

BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

BPΩ TOUR
Balkan Paradise Orchestra presenta BPΩ Tour, el seu nou espectacle.
BPΩ és una fórmula única i irrepetible, un concert carregat de magnetisme (B), potència (P) i resistència (Ω).
Aquest 2022 les integrants de Balkan Paradise Orchestra volen compartir un espectacle amb la seva energia col·lectiva més genuïna. Uneixen tota la música i la festa que tenen
dins per transmetre una força brutal en constant moviment.
La fórmula BPΩ Tour és l’essència de la banda. Una essència en estat pur basada en el magnetisme (B), que fa que el públic quedi impactat i no pugui parar de ballar; en la potència (P) de les seves coreografies i del so dels seus instruments; i en la resistència (Ω) física que tenen per donar-ho tot i transmetre la seva música.
Amb nous singles i moltes sorpreses, Balkan Paradise Orchestra presenta el seu tour més internacional que les portarà a als principals festivals de la península i d’europa i promet no deixar a ningú indiferent.

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!