DG 4 OCTUBRE | 17:30 H

ELS ATRAPASOMNIS

OBERTURA PORTES 17:00 H
ANTICIPADA 8 €
ANTICIPADA PACK FAMILIAR (2 nens/es i 2 adults/es) 25 €

TAQUILLA 10 €
TAQUILLA PACK FAMILIAR (2 nens/es i 2 adults/es) 30 €

Menors de 3 anys entrada gratuïta

Tallers de pinta cares i més sorpreses abans del concert.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

El savi MAGI portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!!

Així comença la nova aventura d’ELS ATRAPASOMNIS, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna.

Un nou format de gran concert familiar, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup i amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies.

Els Atrapasomnis, us esperen al concert presentació, on a part de les seves cançons podreu viure moltes sorpreses més.

Una tarda divertida per gaudir de la música en directe amb família, on a més de les cançons hi haurà pinta cares, regals, i alguns dels personatges de la nova aventura que tampoc es volen perdre aquesta festa.

ENTRADA SOLIDÀRIA.

Un altre punt a destacar del nou espectacle i presentació, és que part dels beneficis de l’entrada aniran destinats a la ONG Options Catalunya Nepal i al seu projecte de formació professional per a joves en risc d’exclusió social després de deixar els orfenats de Katmandú un cop han fet els 16 anys d’edat.

Els Atrapasomnis, mantenim una estreta relació amb tot el projecte i hi hem estat cooperant a Nepal. En aquest nou format de concert i espectacle, també volem recolzar de ben a prop aquest projecte d’OPTIONS, fent el que més ens apassiona, música.

Més informació: www.optionscatalunyanepal.org

Si encara voleu saber més sobre els Atrapasomnis, ens podreu trobar a les xarxes socials i al nostre web: www.elsatrapasomnis.cat