Dv 26 novembre | 21.30 H

ARPAVIEJAS +MILICIANS

+DJ JOKER
Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 14 €
Taquilla: 16 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Minvava ja l’any 2000 quan JR Kubensis aconsegueix que li prestin una guitarra i un amplificador molt rudimentaris, on aconsegueix plasmar els seus pensaments a través  del missatge musical del punk rock, convertint-se ja per a ell en un estil de vida. En una ciutat perifèrica i decadent situada als afores de Barcelona, com el Prat de Llobregat, no va tenir molta dificultat a compondre temes que ja per a ell eren “El pan nuestro de cada día”. Quan  a penes va saber tocar algunes notes amb el seu instrument, no dubto a assaltar  en solitari els escenaris que es van prestar per a això. Era ja l’inici d’una idea…ARPAVIEJAS.