DS 19 MARÇ | 22:30 H

ARNAU GRISO

Última gira
Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 22 €
M&G: 40 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Arnau Griso anuncia la seva separació i presenten “Eric Blanch”, un últim disc al costat d’una gira de comiat per a celebrar amb els seus fans la fi d’aquesta etapa.

Continuant amb el buenrollismo per bandera presenten aquesta gira en la que convertiran aquesta separació en una autèntica festa com a les que ens han acostumat en els seus anteriors gires amb “Revolución Bananera”.

Convertits en “músics per demanda popular” com ells mateixos es defineixen i després d’haver recorregut gran part de les sales i festivals de la península, amb sold outs en recintes inimaginables com el Wizink Center o el Sant Jordi Club, Eric, Arnau i la seva banda al complet convertiran aquestes últimes dates en el tancament perfecte a aquests 10 anys de música.

Sens dubte el millor final possible per a aquest “sueño al que ya habían renunciado” i una oportunitat única per a formar part de la seva revolució.