DS 16 MAIG | 22:00 H

ANIER + DONES DEL RAP GIRONÍ - Gea + Balas + Skata23 + Trama amb Deejay Juampi - FESTIVAL INSOMNI

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

ANIER (Barcelona)
Anier, La jove rapera barcelonina li està donant brillantor, rotunditat, atreviment, soroll i fúria al rap estatal. I es que Anier defensa com ningú el territori de la desolació emocional, la confessió honesta i brutal, a verb descobert. La seva paraula no s’amaga. Conté ràbia i emoció, sintetitzada en frases directes i tallants, sentiments personals i profunds. Anier sagna però no precisament per mossegar-se els llavis, sinó por les estripades del seu rap. És ràpida, i està carregada, com una arma, bales on la noblesa obliga i l’emoció mana, on l’Anier es busca, es troba, es perd i es torna a buscar. Filla de les filles del bulevard dels somnis trencats, Anier ha signat diverses de les millors cançons de l’actual panorama hip-hop: “Fuego a tregua”, “Carnaza”, “Caballos dopados”, “Escarlata”, “Siéntelo”, “Náufragos” o “Oasis”. I les visualitzacions dels seus vídeos es compten ja per milions…!

BALAS (Besalú)
Balas explica que canta per “desfogar-se i per alliberar el poble”. Vols que la gent es mogui pels sentiments, no pels interessos. Vol canviar les coses, però canviar-les de veritat, i sobretot per dir el que molts pensen però pocs s atreveixen a dir o reivindicar. Del poble i pel poble.

GEA (Sant Feliu de Guíxols)
La GEA té disset anys, i es dedica al rap des dels catorze. El defineix com a rap alternatiu i de carrer, però alhora elegant, com la seva personalitat. Vol ensenyar a la gent la crua realitat però també la bellesa que hi ha rere d’ella, amb “rimes i melodies molt meves”. Queda molt per aprendre, però quan actuo ho dono tot.

SKATA23 (Calonge)
L’Skata23 és cantant i poeta, la seva proposta musical aporta caliu dins de la crua crítica, tant en l’àmbit social com personal. S’expressa en un ventall d’estils que va del rap més hardcore fins al de quasi cantautor, i on la lírica hi té molta rellevància.

TRAMAMUSIC (Girona)
Trama comença a tocar el piano a cinc anys, després la guitarra, cantar… és autodidacte. El 2019 neix Trama Music, i comença a compondre cançons reggae i rap i produint-les en estudi. Aquest camí musical té la finalitat de fer realitat el somni que té des de petita, i alhora extreure emocions mitjançant la música.