DS 23 OCTUBRE | 22.00 H

ANDREW STRONG “The Commitments” 30 aniversari – BMF21

Obertura portes: 21:30 H
Anticipada: 22 €

Concert dins el Black Music Festival!

“No enteneu els xicots ! Els irlandesos són els negres d’Europa ! A Dublín hi ha els negres d’Irlanda i els dels barris nord són els negres de Dublín”!

Aquesta és una cita de la mítica pel·licula del 1991 dirigida per Alan Parker: The Commitments.

La pel·lícula ha esdevingut de culte i Andrew Strong n’era un dels protagonistes: Deco Cuffe, el cantant d’una banda que comptava amb altres noms que han esdevingut de referència com Adrea Corr o Glen Hansard.

El film va guanyar quatre premis BAFTA (Andrew Strong com a millor actor secundari) i va ser nominada als Oscar i als Globus d’Or.

La banda sonora de The Commitments va rebre l’aclamació de la crítica, venent més de 12 milions de còpies  i essent nominada als Grammy.

Andrew Strong va néixer al Dublín de 1973 en una família musical, ja que el seu pare, Rob Strong, va ser un dels cantants de rock pioners dels anys 70 a Irlanda i encara continua actiu en el negoci.

Al llarg d’aquests anys Andrew Strong ha compartit escenaris amb artistes com Rolling Stones, Deep Purple, Bryan Adams, Elton John, Lenny Kravitz, ZZ Top… Al 2011 els integrants de Commitments es van reunir per a realitzar una gira per Irlanda i el Regne Unit amb un exhaurint totes les entrades.

Ara, 10 anys després i coincidint amb el 30 aniversari de la pel·lícula, Andrew Strong torna a rememorar el mític repertori del film, acompanyat d’una potent banda formada per alguns dels millors músics del nostre país.

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.