DS 27 FEBRER | 22.30 H

31 FAM + FLASHY ICE CREAM

OBERTURA PORTES 22:00 H
ANTICIPADA 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

31 FAM és un grup de Barcelona que s’ha convertit en tot un fenomen social entre la gent jove, i en un referent de la música urbana del país. Els 6 membres que formen la família (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) han creat una sonoritat amb marca pròpia barrejant estils com el trap, el dancehall, el funk i l’R&B.

En menys d’un any del llançament el seu primer disc, ‘TR3TZE’ suma milions de reproduccions i les seves xarxes socials no paren de créixer. Ja han compartit escenari amb artistes com C. Tangana, Maikel Delacalle, Cecilio G, Damed Squad o Dollar Sellmouni. I a cada concert penjen el cartell d’entrades exhaurides.

Passen per Curtcircuit per presentar un segon àlbum del qual, de moment, han avançat ‘RIP HOE’, un primer single que té tots els números per convertir-se en un nou himne dintre del seu repertori.

 

Flashy Ice Cream és un grup de música urbana en català originari de Sabadell format per Sneaky Flex i Giancana com a main vocals i Daaz com a productor. En aquest últim any ha acumulat més d’1 milió d’streams a les principals plataformes digitals. Els Flashy Ice Cream barregen diferents estils que van des del trap, al rap, al dancehall o al reggaeton, sons frescos i actuals que reben influències a nivell musical que van des d’ASAP Rocky, a PNL, a Sfera Ebbasta o al mateix Lildami. Escalfaran la pista de ball abans del directe dels 31 FAM!