Dg 30 abril

50 ANIVERSARI HIP HOP

URBAN - UNA VIDA AL HIP HOP

Obertura portes: 18:30 H
Inici concert: 19:00 H
Anticipada: 8 €
Taquilla: 10 €

GRAFFITI ACTION – DJ’S

BREAK – SHOWCASES

JAM – MICRO OBERT

L’edat és un grau que sempre va acompanyat d’un nombre el qual, de vegades, no fa justícia. Quan ens fem grans, sovint ho relacionem amb l’experiència i esperem que els anys ens hagin donat la suficient perspectiva per dimensionar la motxilla que hem anat omplint pel camí.

 

El hip hop està de celebració enguany, una d’aquelles xifres assenyalades que no es poden passar per alt: 50 anys d’existència. Per aquest motiu, des de Radio Rahim Records hem volgut fer un humil homenatge a la cultura, aprofitant l’aniversari d’un dels nostres membres destacats, l’Urban, activista del hip hop amb tota una vida dedicada al moviment i MC del mític grup gironí Geronación. Ell també compleix mig segle al món i ens convida a una festa on s’aplegaran els 4 elements amb accions de graffiti, shows de breakdance i actuacions musicals.

 

El proper 30 d’Abril tenim una cita amb la història a la sala Mirona amb aquest esdeveniment que ens servirà per reunir-nos, gaudir de la companyia i compartir el bagatge obtingut amb el temps. Com resaven els versos del propi Urban a la cançó ‘Terapia de Grupo’, publicada el 1999 a l’LP anomenat ‘En el sitio’: “Geronación en mi sopa / quiero ser gran MC, mejor persona”.

ESTIGUEU ATENTS A AQUEST ESDEVENIMENT!!!! ANIREM PRESENTANT ARTISTES DURANT ELS PROPERS DIES!!!!! ENS VEIEM!!!!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.