Ds 28 gener

NEU!

RUFUS T. FIREFLY +FERRAN PALAU +b1n0 + XEBI SF + CHAQUETA DE CHÁNDAL + GÁLDRICK +IRIS DECO

Obertura portes: 18:00 H
Inici concert: 19:00 H
Anticipada: 22 €
Taquilla: 25 €

RUFUS T. FIREFLY
Presentació a Girona del seu nou àlbum El largo mañana
És tot un privilegi anunciar el concert de Rufus T. Firefly dins la programació del NEU! 22/23. Rufus T. Firefly és sense dubte una de les bandes més destacades de l’escena estatal actual, amb directes d’aquells que no s’obliden.
La banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro és ja considerada de culte dins el panorama independent del nostre país. La seva energia y el seu so profundament sofisticat defuig d’allò evident y construeix en cada directe un ambient de màgia i rock en el camí cap a una psicodèlia pulcra i altament addictiva.

FERRAN PALAU

Últim concert de gira.
Ferran Palau oferirà al NEU! Festival el darrer concert de la seva gira després del ja anunciat a Barcelona.
Ferran Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge transmès a un ritme tranquil, assossegat, però implacable; igual d’implacable que la seva música. L’easyloving i les cançons d’amor tornen encara més sinceres a Parc, el seu darrer disc. En aquesta ocasió, és un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l’imaginari de Ferran Palau, el qual rendeix homenatge al cinema slasher dels 80.

Ferran Palau actuarà al NEU! acompanyat per la seva gran banda titular: Joan Pons, Dani Comes i Jordi Matas.

b1n0

b1n0 tornen al NEU! desprès de la seva memorable actuació a l’Auditori de Girona l’any 2020. Aquesta vegada, però, ho faran dins la programació de la nit més emblemàtica del festival, a la Sala La Mirona, on presentaran el seu nou disc bi, i ara mateix podem dir alt i clar que en aquesta ocasió ho viurem ballant.

Malcus Codolà i Emili Bosch, ànimes de b1n0, han anat dibuixant el seu camí fins a generar un so plenament genuí, que els ha convertit en unes icones del nou pop electrònic espanyol. El seu projecte és experimentació electrònica amb vocació integradora, oberta a altres estils, eines i veus. Amb sintetitzadors i samplers combinant-se amb objectes quotidians.

XEBI SF
Presenta el seu nou disc, Hola Elefante.
Als pares d’en Xebi no els és senzill d’entendre d’on li ve al seu fill la passió per la música. En Xebi sí que creu tenir clar quan va ser la seva primera fletxada: amb 11 anys, quan ho va donar tot en una festa de final de curs, fent un notable playback de Bon Jovi.
XEBI SF presenta el seu quart àlbum d’estudi, Hola Elefante. Produït per YOUTH, qui ha treballat amb artistes com Paul McCartney o Primal Scream, Xebi ve acompanyat de la seva prestigiosa banda que l’acompanya des del 2018: Toni Molina, Albert Dondarza, Carles Vidal i Enric Teruel.

Chaqueta de Chándal
Presenten Futuro, tú antes molabas.
Chaqueta de Chándal arriben al NEU! Festival per presentar el seu nou treball amb un títol apte per penjar pancartes en balcons i estadis: Futuro, tú antes molabas; un disc que es preocupa per l’individualisme exacerbat d’avui en dia, per la nova dictadura dels sentiments, pel jo com un objecte de consum, la hiperventilació en les xarxes socials, la perillosa addicció a la discòrdia… De Chaqueta de Chándal es diu que són un encreuament ortopèdic entre Neu! (el grup), La Polla Records i Los Brincos, i també que és una música ideal per escoltar tallant cebes o fent spinning.

Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni (veu i guitarra) i Alfons Méndez (bateria i cors).

GÁLDRICK
Presenta, amb banda, el seu álbum debut Luz de fondo.
Luz de fondo és l’àlbum debut de Galdric de la Torre Ávalos “Gáldrick”, músic i Doctor en Literatura Hispànica. Produït per Enric Teruel i Xebi SF, completen el projecte, al baix, Natán Arbó, i Rafa Gallardo, a la bateria. Es tracta d’un àlbum conceptual d’11 cançons, caracteritzat per unes lletres fortament evocadores, on la pèrdua i la necessitat de trobar en un mateix una forma d’esperança, simbolitzat per la «luz de fondo», centra el contingut de l’àlbum.

La proposta de Gáldrick, que parteix d’una arrel folk tradicional, s’orienta musicalment a la recerca de noves sonoritats d’estètica pop, noise i de minimalisme electrònic gràcies als arranjaments d’Enric Teruel.

IRIS DECO

Presentació del disc debut Golden a Girona.
Iris Deco és una d’aquelles autores que aconsegueix fer-te sentir esgarrifances, que et recorren tot el cos i et travessa les emocions més amagades quan la sents cantar per primera vegada. Remou amb fermesa. Impacta. Sedueix.

Golden és el seu disc debut en què Iris Deco llueix en totes les direccions, fent gala d’un estil propi que es mou de forma extremadament elegant entre el soul i el R&B. Un debut amb moltes influències musicals i que, al mateix temps, està marcat per la veu inconfusible i genuïna d’Iris Deco.

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.