Dv 27 gener

COLDDAY

Tribut a COLDPLAY

Obertura portes: 22:00 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 17 €
Taquilla: 20 €

 

Coldday va néixer després de la reunió d’un quartet de músics que amb passió, talent i dedicació van voler brindar un homenatge fidel i respectuós als britànics Coldplay. Arribats des de Barcelona, ​​a poc a poc s’han sabut llaurar un nom al circuit de bandes tribut de l’escena nacional. Amb la premissa de la qualitat i la feina ben feta, van evolucionar des de festes privades a omplir teatres com vam poder veure en la seva anterior gira «Viva la vida; anniversary tour». Un espectacle que els ha permès rodar per altres països com Anglaterra, Alemanya, França, Portugal, Holanda, Indonèsia o Malàisia, entre d’altres.

 

Aquesta banda tribut ens apropa a la màgia de l’univers musical de Coldplay. Dues hores d’espectacle en què recreen fidelment l’energia i l’atmosfera del directe de Coldplay. A través d’una impressionant interpretació, juntament amb una espectacular escenografia plena d’èpiques projeccions, ens plantegen una proposta que sens dubte emocionarà els seguidors de la banda. Els grans èxits de Coldplay conformen el repertori d’aquest espectacle que recull els temes més destacats, des de Parachutes, el seu primer disc, fins a Music of The Spheres. Un exhaustiu repàs per tota la discografia de Coldplay, entre les quals no faltaran els seus èxits més notables com Viva la Vida, The Scientist i Yellow, o altres més recents com My Universe, Sky Full of Stars o Adventure of a Lifetime.

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.