Ds 25 novembre

LÁGRIMAS DE SANGRE

Obertura portes: 22:00 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 16 €
Taquilla: 20 €
Lágrimas de Sangre també coneguts per les sigles  LDS , porten més d’una dècada onquistant escenaris amb el seu estil inclassificable i una posada en escena explosiva. Sens dubte un dels grups de rap líders a nivell nacional i referents en l’escena hip hop: dos discos d’or i dos de platí ho confirmen, més de 130 milions de reproduccions en Spotify i més de 400 mil oients mensuals.

També  coneguts  per  les  sigles LDS ,  s’han  convertit  en  una  de  les  principals  bandes  de  l’estat espanyol com així ho ratifica el fet de trobar- los com a caps de cartell en els principals festivals de música alternativa de l’estat, més de 300 concerts a la seva esquena. Al 2022 van estrenar el seu quart disc “ Armónico Desorden    ” ( Guspira Records 2022) el qual van presentar a amb una extensa  gira  de 50  dates no  solament  per Catalunya i  l ’ estat  espanyol  sino  també  per  Mèxic  i Anglaterra.

LDS destaca pel seu ric univers líric i sonor, oferint temes vitalistes i ballables per a moments de festa, al costat d’altres propostes més íntimes en versos existencialistes, sense deixar de costat aquelles  més  crues  i  amargues  en  forma  de  cançons  protesta.  LDS està  integrada  per  Still  ill, Microbi i Neidos en les veus i Acid  Lemon en la producció musical; acompanyats en directe per Ricky Hammond com multi- instrumentista. Sens dubte parlar de  LDS és sinònim de trajectòria, consolidació i futur. “No és donar- li voltes, ni és estar de tornada, és tornar”.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.