REBUJITOS

Divendres 24 novembre

REBUJITOS


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

Anticipada: 22 €
Taquilla: 25 €
M&G: 35 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

ENTRADA MEET & GREET 20:30

Inclou accés a prova de so i meet&greet amb l’artista. En accedir abans de l’obertura de portes, et garanteix poder estar a primera fila.

ENTRADA GENERAL 21:30

INICI CONCERT 22:00

Yerai Blanco arriba a la sala La Mirona amb una il·lusió especial després de molt de temps sense visitar la província de Girona. Des que comencés el seu camí en solitari són molts els èxits que acumula aquests últims anys. Alguns d’ells com Niña, Si algún día me ves, Le pediré a la luna o Otro bonito final han estat autèntics èxits recents.

 

Yerai ve amb moltes ganes de trobar-se amb el públic i compartir tots aquests temes en directe amb ells. A més de compartir els grans èxits del seu darrer disc Marniàtico també compartirà els seus darrers treballs fins a la data que s’integraran al seu proper disc Al Natural.

 

Sens dubte, un dels artistes més rellevants del panorama pop, on mantenint el seu personal estil amb accent andalús ha sabut adaptar-se també als nous sons urbans. Tots reconeixem grans hits de Rebujitos com Todos los besos i Lo que me gusta de ti, que han passat sens dubte a la història de la música nacional.

 

Concert

A la Mirona apostem per la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials