Ds 24 juny

OLGA ZOET

PERISCOPI

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 22:00 H

ENTRADA GRATUÏTA: De les 21.00 h fins a les 00.00h
EXPERIÈNCIA PERISCOPI: Vine a sopar amb la Furgoteca AlGust, servei de bar amb preus especials i música en viu.

*Només assegurem l’entrada gratuïta si l’aforament de la SESSIÓ DJ “La Fresca” no està exhaurida.

Olga Zoet és el projecte musical emergent i autogestionat de la lleidatana Olga Ramon. El seu primer EP, sota el nom “Pausa” i que va sortir durant el setembre de 2021, comprèn quatre cançons que són el resultat de l’experimentació del primer treball d’una artista que acaba d’endinsar-se dins del món musical.

Després d’un temps d’aprenentatge damunt i darrere dels escenaris ha sortit el seu primer videoclip que acompaña un nou single autoproduït: Interestel·lar, que representa, mitjançant la seva lletra i la sonoritat, un viatge metafòric des de la Terra fins a la Lluna. És una cançó atmosférica, íntima que preén fer viatjar per l’espai a tothom qui l’escolti. Un dels eixos que entrellaça la seva música és el caire intimista que s’intenta reflectir mitjançant les seves cançons, a més a més de l’experimentació amb els sons pop que es barregen amb un estil que neix de la canço d’autor.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.