Dv 24 febrer

SWIT EME

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 22:00 H
Anticipada: 18 €
M&G: 35 €

 

MEET & GREET – 20:00 hores

Marcel Serrano, més conegut com a Swit Eme, neix a la ciutat de Barcelona l’any 1999, component del grup Bathroom Studios i membre del col·lectiu La Cantera, és sens dubte la nova revelació del panorama hip hop actual, representant així tota una nova generació de joves inconformistes.

A la primerenca edat de 13 anys, Swit Eme descobreix un llibre de poesia del seu avi, la qual cosa impulsa el jove a començar a escriure els seus primers poemes, a la vegada que s’endinsa al món del Hip Hop i la improvisació.

Amb tan sols 15 anys, a causa de la manca de mitjans per acudir a un estudi professional, Swit Eme decideix muntar el seu propi estudi d’enregistrament amb el seu actual productor habitual Nacho Rabal, més conegut com Xe , unint així diferents artistes sota un mateix estudi i donant lloc al grup anteriorment esmentat, Bathroom Studios.

Tres anys després, juntament amb altres joves i prometedors artistes i grups, sorgeix un nexe que els porta a formar el col·lectiu La Cantera, un dels col·lectius amb més projecció del panorama nacional.

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.