Dj 23 març

ANIVERFEST 2023 · Xoriguers de la UdG

LA FÚMIGA +BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P +LES QUE FALTABAND

Obertura portes: 23:00 H
Inici concert: 23:30 H
Anticipada: 8 €
Taquilla: 10 €

LA FÚMIGA

La Fúmiga ha fet una punyent entrada en el panorama musical català. El seu primer disc, Espremedors, ha aconseguit milions de reproduccions a les plataformes digitals i els ha valgut el Premi Carles Santos IVC atorgat pel públic i el Premi Ovidi a Millor àlbum de mestissatge. Amb el seu darrer treball, Fotosíntesi, publicat al 2021, La Fúmiga arrasa amb la seva proposta festiva i engrescadora on interpel·la els joves amb ritmes i lletres que s’acaben convertint en himnes. Per aquests motius no és d’estranyar que els valencians s’hagin convertit en un dels grups preferits per ocupar els caps de cartell de més d’una quarantena de programacions durant el 2022, incloent-hi els principals festivals i festes majors d’arreu del principat. El 2023 seguirem sentint els seus vents surfejant els millors ritmes i lletres sobre l’escenari, perquè ens sorprendran amb nous singles i una nova gira.

BOOM BOOM FIGHTERS

Boom Boom Fighters és un projecte que neix l’any 2020 format per Juan Galan i Dubmas57 i amb tota una família darrere, que també tenen part de culpa, com l’Hug Sound, Roots, Cookah P, Cabe o Andana.

Comencen el projecte formant duo amb el cantant empordanenc Cookah P, i d’aquesta unió en surt el seu primer CD, ‘Family Things’, compost, produït i mesclat per ells mateixos. L’àlbum esta format tant de temes propis com ‘Passadís de ballar’ o ‘Best Friend Gone’ com de versions de riddims clàssics del reggae com l’Answer riddim, el Lecture Riddim o el Better Dub riddim.

Aquest àlbum també hi apareixen col·laboracions molt especials fruit de la bona vibe que té el projecte, començant pel cantant francès Tomawok a ‘High Grade’ fins al raper xilè Nfx a ‘Outlaw Anthem’. Seguint amb les col·laboracions, trobem ‘The Family’, el tema que dóna sentit i nom a l’àlbum i que és compartit i dedicat a tota la gran familia que hi ha darrere de Boom Boom Fighters i que dona suport i estima a aquest projecte.

Les seves referències són molt diverses, començant pel reggae dels clàssics Burning Spears i Culture, passant pels actuals Romain Virgo i Mortimer, seguit per arrels més pop actuals com Dua Lipa o Noga erez i acabant per referents de la infància com Phineas i Ferb.

LES QUE FALTABAND

Arriben Les Que Faltaband, la jove banda de versions formada per vuit noies que ens ofereixen un espectacle potent i reivindicatiu amb una posada en escena que combina la música, la dansa i altres elements artístics. Tal com el seu nom indica, Les Que Faltaband donen veu i visibilitzen la presència femenina sobre l’escenari, dins un sector de la música ocupat majoritàriament per homes. La banda ens presenta un repertori íntegrament femení, demostrant que les dones també fan música festiva, amb dues hores plenes de “temazos”, des de ritmes llatins, pop-rock dels vuitanta, fins als hits més actuals. Anoteu-vos el seu nom, perquè Les Que Faltaband han arribat per quedar-se!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.