Ds 22 abril

LA FUGA

Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 18 €
Taquilla: 22 €

LA FUGA TORNA A LA CÀRREGA

Els meus amics de La Fuga amb els que mantinc una llarga amistat han volgut que sigui jo qui anunciï amb aquesta breu missiva la tornada de la banda als escenaris després d’un temps, ja massa llarg, de pausa. A mi m’agrada donar bones notícies i si tenen a veure amb el rock, amb la nit i amb els companys, encara més. Per això explicar-vos una de les bandes més carismàtiques del nostre país torna a la carretera, m’omple d’orgull. De molt orgull.

Edu i Nando, amb Xavi a la veu reprenen el contacte amb el públic amb les ganes intactes després de la pandèmia, i amb l’ímpetu del que se sap posseïdor de l’adrenalina i l’energia. A poc a poc ens aniran sorprenent amb noves cançons, que segurament fructificaran en un Long Play complet. De moment el primer lliurament és “Demasiado Tarde” que estarà disponible el proper 18 de Març a totes les plataformes digitals.

A més, el tema ve acompanyat d’un videoclip de gran factura, a l’alçada dels nous temes i nous temps. Nous moments, nous timbres grandiosos que ens faran gaudir com sempre, conservant els seus aires propis de pur rock urbà, de pur rock del nostre. De pur rock del carrer.

“…Entre asfalto, nicotina, bares i fondas se escucha rugir una guitarra en la noche. Entre el humo de un cigarro y las botellas tintadas de cerveza, una voz reclama silencio… El concierto va a comenzar. No os lo perdáis porque La Fuga està de vuelta!”

Jimmy Barnatán


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.