The Bazaga’s

Dissabte 21 octubre

The Bazaga’s


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

Anticipada: 10 €
Taquilla: 12 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

The Bazaga’s és una coneguda i consolidada banda de rock a Catalunya sumant més de 100 concerts anuals. Durant el seu espectacle, la banda versiona èxits dels Eagles, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Queen, The Police i d’altres bandes de rock & roll, de forma acurada i amb una altíssima qualitat musical, amb el màxim respecte I admiració als autors homenatjats. The Bazaga’s ofereixen un espectable ple d’energia, sentiment i passió, amb una increïble posada en escena, fent que el públic visqui una experiència inoblidable.

The Bazaga’s els dirigeix el mestre i luthier Rafel Villanova Bazaga, un entusiasta del rock dels anys 60, 70 i 80’s, i un excel·lent lider i artista, amb més de 40 anys de trajectòria musical i una fantàstica veu sovint comparada amb la del gran John Fogerty, dels CCR. L’acompanyen les veus dels veterans Aleix Morales (guitarra) i Josep Flix (baix), i el bateria Jordi Riera. Tots els membres de la banda tenen una trajectòria musical reputada, i junts són garantia d’èxit per festes, esdeveniment cultural, sala de concerts… allà on s’els necessiti!

Si esteu buscant un espectacle de rock enèrgic que us porti a un altre nivell, The Bazaga’s és el vostre grup.

Concert

A la Mirona apostem per la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials