ENTRADES EXHAURIDES!
Dv 21 abril

THE TYETS + LAL’BA

Festival Strenes
Obertura portes: 21:30 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

ENTRADES EXHAURIDES!!!! NO ES VENDRAN ENTRADES A TAQUILLA!!!!

Divendres 21 abril. The Tyets + Lal’Ba. Estrena nous discs.  Concert dins el Festival Strenes

 

The Tyets, el jove duet també conegut com “Els Tiets”, venen de la capital del Maresme, Mataró. La seva particular proposta sonora tropical, fresca i desenfadada, combinada amb un directe amb banda molt potent, els ha servit per fer-se un lloc entre els nous grups indispensables de la música catalana. Fins a la data han publicat un sol disc, El Pipeig, l’any 2020. No obstant això, no han parat de publicar col·laboracions sonades amb artistes tan sorprenents i diversos com Ferran Palau, Los Manolos, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra o La Fúmiga. Tot, des del seu estudi mataroní, La Kate Studios. Aquest pròxim mes de març, Oriol de Ramon “Derra” i Xavier Coca “Jotes” publicaran el seu segon àlbum, del que ja han avançat les cançons “De l’1 al què”, “Coco” amb els Flashy Ice Cream i “Bailoteo”.

Lal’Ba és un trio d’Olesa de Montserrat que s’ha convertit en una de les bandes revelació de la temporada. Les seves cançons, a cavall entre l’estil urbà i el pop electrònic, compten amb unes lletres que connecten a l’instant amb el seu públic. Gràcies al seu inqüestionable talent i frescor, Lal’Ba ja han estat capaços de seduir per col·laborar en les seves cançons a artistes d’estils tant diferents com Adrià Salas (La Pegatina), les Maluks (una de les bandes femenines més populars de l’escena valenciana) o a l’Ariox (una de les cantautores emergents que rep més elogis). El seu esperat àlbum de debut es publicarà al primer trimestre de 2023, tot i que ja n’han avançat “Abella reina”, una cançó que parla de l’empoderament femení i de les desigualtats de gènere


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.