SILOÉ

Divendres 07 febrer

SILOÉ


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 20 €

Autorització menors d’edat

Siloé és una de les propostes més originals de l’escena musical espanyola

Format pel vocalista/cantautor Fito Robles, el guitarrista/productor Xavi Road i el bateria Jaco Betanzos, aquest trio de Valladolid ha anat evolucionant i barrejant la cançó d’autor folk i el pop/rock amb l’electrònica més ballable.

Després de “La verdad” (2016), “La luz” (2018), “Metrópolis” (2020) i “Paradiso” (2021), els tres van començar al novembre la gira més ambiciosa de la banda fins a la data. Una nova etapa en la qual estan presentant el que ja és el disc de les seves vides: “Santa Trinidad”. Un àlbum carregat d’himnes instantanis destinats a ser corejats en grans recintes com “Todos los besos”, “Sangre en las venas” o “Esa estrella”, que deixen ben clar l’estatus de Siloé com un dels grups més importants del panorama del pop i el rock independent nacional.

Si a un repertori imbatible, amb temes com “La verdad” que acumula prop de 12 milions d’escoltes només en Spotify, afegim un dels directes més emotius i impressionants de l’escena, tots els ingredients estan servits per a veure com la banda fa aquest pas definitiu.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials