MUSHKA

Temporada alta

Dissabte 23 novembre

MUSHKA

Temporada alta


Obertura portes: 19:00 H
Inici actuació: 20:00 H

Anticipada: 20 €

Autorització menors d’edat

Una de les artistes revelacions de la música urbana nacional, arriba per revolucionar el públic de Girona i Salt

Mushka és el projecte musical d’Irma Farelo, cantant catalana que està sent tota una revelació en la música urbana nacional. Mushka va iniciar la seva carrera professional el 2021 (sent encara menor d’edat) amb el llançament de la seva primera cançó, “Res Kla”, la qual va catapultar a l’artista als principals punts de mira del pop. En l’actualitat, amb 18 anys, s’ha consolidat com una destacada figura emergent en l’escena catalana. Les seves influències abasten gèneres com el reguetón, el trap, el dancehall i el R&B, seguint el deixant de la seva germana gran, Alba Farelo, coneguda internacionalment com Bad Gyal.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials