HOMENATGE A SENTE FONTESTAD

Leonmanso, Obeses, Ja T’ho Diré i amics

Dissabte 09 novembre

HOMENATGE A SENTE FONTESTAD

Leonmanso, Obeses, Ja T’ho Diré i amics


Obertura portes: 19:30 H
Inici actuació: 20:00 H

Anticipada: 25 €

Autorització menors d’edat

HOMENATGE A SENTE FONTESTAD

Músics de diferents formacions i d’arreu de Catalunya i Menorca han preparant dos concerts d’homenatge a qui va ser el carismàtic bateria de la banda Ja T’ho Diré i representant de grups com Obeses i Leonmanso. El músic va morir el 13 de novembre del 2023, després d’una llarga malaltia.

Els concerts es faran al voltant del primer aniversari de la seva mort: el 9 de novembre a la Sala La Mirona de Salt, i el 16 de novembre a la Sala Multifuncional de Ciutadella de Menorca. Ambdós concerts començaran a les 20.00 h.

La intenció és reunir artistes i amics i amigues d’en Sente per celebrar la seva contribució a la música, però, sobretot, la seva manera de ser que va transcendir del que és estrictament artístic i professional, una persona senzilla, generosa, honesta, sempre disposat a ajudar tothom, que ha deixat un gran llegat humà entre els/les qui el van conèixer.

Els concerts aniran a càrrec de Leonmanso, Obeses i els Ja T’ho Diré, que es retroben per aquesta ocasió tant especial i a qui se’ls unirà tot una colla d’amics i amigues.

En les pròximes setmanes s’aniran anunciant els/les músics que s’afegiran als concerts d’homenatge.

Vicente Fontestad Vicent (1957-2023) va ser una figura molt reconeguda dins el món musical, no només com a músic, sinó també com a mànager de grups i discogràfiques. Va formar part dels Ja T’ho Diré des del 1986 fins al 2003, quan la banda es va acomiadar del públic després d’haver publicat set discos. El músic va viure durant més de deu anys a Girona on tots els membres de Ja T’ho Diré es van instal·lar un cop van decidir expandir-se com a banda. L’última etapa de la seva vida professional la va destinar a tasques de mànager i va fundar la seva pròpia companyia de management Imés Management, l’any 2013, amb la qual va representar diverses formacions com Obeses, The Hanfris Quartet o el cantautor menorquí Leonmanso, entre d’altres.

Tota la recaptació es donarà íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Ciutadella.

Entrades concert a CIUTADELLA 
Entrades concert a LA MIRONA

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials