EL ÚLTIMO TRIBUTO

TRIBUT A EL ÚLTIMO DE LA FILA

Divendres 08 novembre

EL ÚLTIMO TRIBUTO

TRIBUT A EL ÚLTIMO DE LA FILA


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 18 €
Taquilla: 25 €

Autorització menors d’edat

L’esperit de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

Els grans èxits de Manolo García i Quimi Portet de nou amb nosaltres en directe de la mà de EL ÚLTIMO TRIBUTO.

Com si es tractés d’una ironia, o com si fos una al·lusió al mandat bíblic, un dels majors èxits collits en el panorama musical espanyol de tots els temps ha estat, sens dubte, a càrrec del grup EL ÚLTIM DE LA FILA. La formació liderada per Manolo García juntament amb Quimi Portet, van aconseguir alçar-se com un dels grups de referència configurant la banda sonora de la joventut de molts de nosaltres, i els seus èxits continuen estant vigents avui dia en totes les emissores de ràdio nacionals.
Per aquests motius, es van decidir ajuntar a Barcelona una sèrie de joves músics professionals, per a rendir l’homenatge que tant Manolo García com els seus nombrosos admiradors i incondicionals es mereixen. EL ÚLTIMO TRIBUTO va ser el nom que van triar per a la formació, i des de 2007 que van iniciar la seva reeixida carrera, no han parat de collir èxits a nivell nacional.
EL ÚLTIMO TRIBUTO és catalogada com una de les millors bandes tribut del país. Tots els que van gaudir de la música i les lletres de l’ÚLTIM DE LA FILA tenen una cita obligada amb EL ÚLTIMO TRIBUTO que ofereixen un repàs a tota la discografia de El Último de la fila i ens fa reviure una etapa màgica.

L’èxit és fruit del seu potent directe, amb un so molt fidel a l’original en tots els seus matisos. La veu arriba a commoure als seguidors de MANOLO GARCÍA per la seva gran semblança. Ningú es queda igual després de l’experiència d’un concert de l’ÚLTIM TRIBUT.
Què no falti cap “manolero”, que ningú s’ho perdi, perquè tampoc faltarà cap dels èxits de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials