31 FAM + FORTUU

ESTRENA NOU DISC · FESTIVAL STRENES

Dissabte 13 abril

31 FAM + FORTUU

ESTRENA NOU DISC · FESTIVAL STRENES


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €
M&G: 30 €

21:30 H – FORTUU
22:30 H – 31 FAM


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

31 FAM · PRESENTACIÓ “X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA”

31 FAM és un grup de 6 joves de Sabadell (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) que, des del 2018, han revolucionat l’escena musical, convertint-se en el grup referent de la música urbana a Catalunya.

Ho demostren els més de 50 milions de reproduccions a Spotify, 25 milions de visites i 50.000 subscriptors YouTube i 1 single d’or. A més d’una sòlida base de fans per tot arreu de l’Estat Espanyol, Catalunya i Llatinoamèrica.

La seva fusió de ritmes urbans i idiomes (català, castellà i anglès) ha obert noves vies dins el panorama musical contemporani. Amb quatre àlbums de llarga durada i actuacions en esdeveniments tan importants com La Mercè (Barcelona), el Festival Río Babel (Madrid), Arenal Sound (València) o el BBK (Bilbao), han portat la seva música per tota Catalunya i arreu de l’Estat Espanyol.

El seu directe innovador incorpora cos de ball, músics en viu i  efectes lumínics, fent vibrar a l’espectador allà on es presenten.

Amb el llançament de X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA l’octubre de 2023, demostren la seva maduresa musical i una evolució significativa. 31 FAM és un  fenomen musical en constant creixement i un referent indiscutible de la música urbana a Catalunya. 31 FAM està aquí per quedar-se.

FORTUU · PRESENTACIÓ “42”

Fortuu és un músic de Fornells de la Selva que amb tan sols 21 anys, ja ha començat a sonar dins el panorama musical català. El cantant compta amb un estil musical molt singular que fusiona diversos gèneres dins de la música urbana per parlar de vivències personals que han aconseguit connectar amb l’audiència. Després de publicar el seu primer àlbum de llarga durada, 42, Fortuu ha estat escollit a la secció Talent Gironí i presentarà el seu treball discogràfic a La Mirona.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials