BIGBLACK RHINO +SERGI ESTELLA

BLACK MUSIC FESTIVAL

Divendres 22 març

BIGBLACK RHINO +SERGI ESTELLA

BLACK MUSIC FESTIVAL


Obertura portes: 21:30 H
Inici actuació: 22:00 H

Anticipada: 10 €
Taquilla: 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

Bigblack Rhino

Bigblack Rhino enceta una nova etapa amb la presentació del seu tercer àlbum d’estudi on aposten per una posada en escena molt diferent a la que ens tenen acostumats. Aprofitant la celebració dels seus 10 anys de trajectòria i després d’ haver trepitjat escenaris i festivals de tot l’Estat fan un altre pas endavant en un directe demolidor i emotiu, oferint tot el seu potencial i comptant amb unes col·laboracions molt especials.

Sergi Estella

Sergi Estella és el “one man band” (home orquestra) de Rubí que crea els seus propis instruments amb qualsevol objecte. Aquest músic multiinstrumentista, toca la batería amb els peus, mentre rasca instruments fets per ell mateix, instruments tan únics com una escombra elèctrica o una guitarra feta amb llaunes de cervesa.

La música de Sergi Estella està influenciada sobretot per estils com el blues, el folk i el rock. Amb la seva formació atípica i els seus instruments casolans, el so de Sergi Estella aconsegueix aquesta cruesa i autenticitat que el caracteritzen.

Tota una oportunitat per veure en viu a un músic amb un directe enèrgic i genuí, on es sumen el seu so únic amb un humor satíric que també queda palès en la seva posada en escena.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials