Aniverfest 2024

SENYOR OCA +SEXENNI +PELUKASS +DJ TRAPELLA

Dijous 21 març

Aniverfest 2024

SENYOR OCA +SEXENNI +PELUKASS +DJ TRAPELLA


Obertura portes: 23:00 H
Inici actuació: 23:30 H

Anticipada: 8 €
Taquilla: 10 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

Senyor Oca

Crítica social, festa, unió i Rap de la Terra són els eixos que caracteritzen a Senyor Oca, un dels principals referents del rap en català de l’actualitat. Des del seus inicis 2017 ha publicat cinc àlbums i porta a les esquenes concerts a grans escenaris com el ViñaRock, el Festivern o el Black Music Festival. Amb un directe enèrgic i intens on l’acompanyen bateria, saxo, DJ i coristes, presenta una combinació explosiva de hip-hop amb Drum and Bass. La mescla d’un missatge amb una contundent crítica social amb espais per a ballar i gaudir de la festa confereixen a aquest projecte una identitat única en el panorama actual.

Sexenni

Tot i haver nascut fa només tres anys als soterranis d’un institut, aquest grup d’amics que es van decidir a gravar una maqueta amateur ja són un dels grups de moda i amb més projecció del país. Un grup de música pop amb clares influències de l’urban i d’estils i ritmes diversos que, amb la seva essència festiva i “bonrotllera” i un directe contundent i festiu han dotat la proposta d’un so propi únic. Amb el segon disc “Supernova”, l’any 2023 ha suposat per a ells una consolidació com a un dels grups de referència, liderant a les principals ràdios del país i omplint a vessar les Festes Majors a tot Catalunya.

Pelukass

Ja no són únicament un dels noms de referència de les Festes Majors de les comarques gironines; Pelukass cada cop tenen més presència a la resta del país. Amb una selecció musical de grans èxits de tots els estils des dels anys 80 a l’actualitat, aquest grup de versions destaca per una posada en escena carregada de potència digne dels grans grups de rock internacionals. Amb un xou en directe de dues hores amb més de 100 cançons enllaçades, Pelukass ens assegura que cada concert sigui un espectacle memorable.

DJ Trapella

Finalment, des del Maresme tropical arriba DJ Trapella per acabar de posar-ho tot del revés. Una DJ de veritat, dels que puja a l’escenari amb tocadiscos i mixer, que presenta una tècnica exquisita i la capacitat de generar un xou únic a cada sessió, reivindicant el rol del DJ com el un artista que agafa el protagonisme a l’escenari i fa embogir al públic. Obertament LGTBQ+ i amb identitat de gènere dissident, fa de la lluita feminista una de les seves principals senyes d’identitat. El seu directe crea un ambient de festa eclèctic, mesclant èxits actuals amb d’altres més alternatius, per a assegurar una sessió dinàmica, popular i transversal que farà ballar absolutament a tothom.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials