MUSHKA + ARTISTA CONVIDAT

Dissabte 16 març

MUSHKA + ARTISTA CONVIDAT


Obertura portes: 20:00 H
Inici actuació: 21:00 H

Anticipada: 17 €
Taquilla: 20 €

ENTRADES EXHAURIDES!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

Amb tan sols divuit anys, MUSHKA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmarse com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per a cercar nous sons i noves tendències.

Al mateix temps, a les seves llistes d’escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots (Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushka va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col·locar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores.

Irma Farelo defineix la seva musicalitat com una cosa molt personal que ha sabut connectar amb els seus oients amb melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. En el seu concert mostrarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera que han permès construir la seva llista de fervents seguidors.

 

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials