EL PONY PISADOR

Divendres 15 març

EL PONY PISADOR


Obertura portes: 22:00 H
Inici actuació: 22:30 H

Anticipada: 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

El Pony Pisador

El Pony Pisador torna a Salt per presentar el seu nou treball “Ocells”. El Pony Pisador, s’apropa a les músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat. El grup es caracteritza pel sentit de l’humor que desprenen tant les seves cançons com els directes, tot un espectacle imprevisible. Amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, el quintet barceloní, acompanyat de la banda que s’anomena Polzes Prènsils s’apropa a aquests sons i d’altres de molts indrets diferents que s’inclouen en els seus treballs discogràfics.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials