DR. CALYPSO + LES TESTARUDES

BLACK MUSIC FESTIVAL

Dissabte 09 març

DR. CALYPSO + LES TESTARUDES

BLACK MUSIC FESTIVAL


Obertura portes: 20:30 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 10 DEL MATÍ


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Dr. Calypso sempre han anat a la seva. Aquests pioners de l’escena skatalitika no es regeixen per cap norma més enllà del seu compromís amb l’alegria, probablement per això la seva presència en directe continua sent divertida i vital.
Després d’haver-se reunit aquest estiu a El Tingladu de Vilanova, i esgotar les entrades per dos concerts a la sala Paral·lel 62 de Barcelona al desembre, el 2024 es proposen celebrar els seus 35 anys com a grup. Es presentaran renovats i clàssics, amb un nou repertori per donar el millor espectacle de la seva carrera en una celebració sense nostàlgia, on sonaran els hits de sempre i una mica més.

Les Testarudes son nou dones d’entre el 1996 i el 2003 que s’han trobat per un interès en comú: la presència femenina sobre els escenaris i la visibilització del seu treball tant en l’àmbit compositiu com artístic. Les Testarrudes és també un projecte musical de ska, reggae i rocksteady. Aquest projecte ta vital neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-nos dins el món de la música i ocupar el nostre espai i estils masculinitzats com són l’ska i el rocksteady.Els objectius que es marquen són els de visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris tant des del punt de vista de la formació com de l’arxiu bibliogràfic a l’hora de plantejar els blocs i el set-list i el d’oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana i els orígens de les seves diverses ramificacions.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials