A DARK REBORN – BLAZE OUT – GORJA

Dissabte 17 febrer

A DARK REBORN – BLAZE OUT – GORJA


Obertura portes: 20:00 H
Inici actuació: 20:30 H

Preu llançament 9 €
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

A DARK REBORN

A DARK REBORN neix de la idea de Lur, vocalista i compositora de la banda, que després de deixar la seva ex-banda Morphium i prendre’s un temps de pausa, va tornar a arrencar amb les composicions i no es va separar del piano per donar vida a les noves cançons. A mitjan 2019 comença amb la recerca de músics, gent que cregués tant com ella en el projecte i tinguessin ganes de compromís i gaudir amb la música. I així és com a principis del 2020 A DARK REBORN es consolida com a banda. Els primers a arribar a la família van ser Iván Sixto i Thomas Höffken (Baix i guitarra), Denis Duran i Eddie (Guitarra i Bateria) serien els últims a arribar. I és quan treballant de valent perquè el disc, produït per Raúl Abellán a The Mixtery, sigui una mostra de tot el que són com a formació i allò que senten cadascun dels membres a través de la seva visió del metall. El so que podem escoltar al disc en general, està a l’alçada del que s’esperava, i és on la vocalista i pianista es llueix, tant a les parts netes dels temes, com a les més denses i guturals, a més de donar curs deixa anar el seu piano a la intro “Before the Down”, la transitòria “Crystal Rain”, al començament de la fulgurant i intensa “Dark” o a la intimista “Tus notas”, que tanca el disc amb gran melanconia i sentimentalisme, a més a més de ser l’únic tema cantat en castellà

BLAZE OUT

Blaze Out (anteriorment coneguts sota el nom Bustin’ Out) es formen com a grup al juliol del 2009. La seva proposta són elements tant d’influència Rockera (AC/DC, Airbourne, Skid Row, Alter Bridge) com d’influència Metalera (Metallica, Black Label Society, Iron Maiden, Megadeth, Trivium, Lamb of God…).

 

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials