Ds 20 maig

DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES

Obertura portes: 22:00 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

Delafé y Las Flores Azules van marcar tota una generació gràcies a un segell inconfusible de hip hop de mig temps acompanyat de melodies dolces i lletres costumistes que romantitzaven la quotidianitat urbanita. L’any 2015 Delafé y Las Flores Azules van separar-se i per fi, aquest 2022, després de 7 anys de carreres en solitari, Oscar D’Aniello aka Delafé i Helena Miquel aka Las Flores Azules es retrobaran per fer una molt sol·licitada gira per l’estat espanyol. Amb ells hi serà Dani Acedo, el músic i compositor amb el que han treballat des del 2009. La gira reviurà els grans clàssics del grup acompanyats per la formació de músics amb els que van presentar Vs Las Trompetas de la Muerte, la secció de vents, guitarrista i baterista. Una bona ocasió per poder tornar a escoltar en directe temes com Mar el poder del mar, Enero en la playa o El Indio.

Un retorn molt esperat perquè la seva vessant dalt de l’escenari era la seva cara més potent. Delafé y Las Flores Azules era com una squad rapera, però en un context de pop naïve, fràgil, bonic i alegre. La bèstia escènica de Delafé, que cantava i ballava amb un carisma desbordant, tenia el contrapunt de la timidesa continguda, però de veu profunda i dolça de Las Flores Azules, i la força de Las Trompetas de la Muerte.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.