Dg 18 desembre

MIRONADAL

ROCK PER XICS

Obertura portes: 16:30 H
Inici concert: 17:00 H
Anticipada: 8 €
Taquilla: 10 €

ENTRADA GRATUÏTA PELS MENORS DE 3 ANYS

PACK FAMILIAR (2 ADULTS I 2 MENORS): ANTICIPADA 25 € – TAQUILLA 30 €

 

⚡ Rock Per Xics és un grup de Rock per a tota la família que ofereix un espectacle musical on es fusionen el Rock i la cançó popular catalana per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials connectant nens i pares fent disfrutar a tota la família.
⚡ Una proposta molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que el repertori inclou grans clàssics del Rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de Rock. T’imagines les cançons de AC/DC, Led Zeppelin, ZZTop, Ramones… amb les lletres de Paff el Drac Màgic, En Joan petit, El monstre de Banyoles, si tu vas al cel…? Doncs ROCK PER XICS ho fan realitat junt amb tots vosaltres per transmetre de forma molt divertida la cultura i els valors del Rock com l’alegria, l’amistat, la llibertat, l’entusiasme, l’autenticitat, la humilitat, etc… 😛
⚡ Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, on hi passen moltes coses divertides de principi a fi.
La banda està formada per autèntics músics rockers amb molta experiència i qualitat, amb la producció i direcció artística d’Ismael Berengena.
⚡ Viu en familia un autèntic concert de Rock, de forma molt divertida!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.