ABBA THE NEW EXPERIENCE

Dissabte 18 novembre

ABBA THE NEW EXPERIENCE


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

Anticipada: 18 €
Taquilla: 22 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Després de 8 anys de trajectòria, ABBA THE NEW EXPERIENCE s’ha posicionat com una de les millors bandes tribut a ABBA actuant a festivals i espais mítics com l’Estadi Olímpic de Barcelona, el Festival de Pedralbes, el Palau de la Música Catalana, el Festival Internacional de Cambrils, el Palau Sant Jordi Club o l’actuació que van fer el 2021 al Consolat de Suècia, a més de múltiples concerts a les principals ciutats estatals. És per això que ara és el moment de presentar un nou espectacle, més visual, més emocionant i més ABBA!

ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution) és el nou espectacle de la banda on les cançons van un pas més enllà i on l’experiència amb el públic és més intensa! Un espectacle audiovisual que us acostarà encara més al món ABBA!

La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so van impregnar de màgia la vida de molts de nosaltres als 70’s i 80’s i han aconseguit ser presents a la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys fins avui, on han tornat als escenaris amb la seva gira ABBA VOYAGE. Amb ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution) tens l’oportunitat de viure aquesta essència més a prop que mai!

Concert

A la Mirona apostem per la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials