Ds 18 febrer

FERRISH FEST

TEENAGE BOTTLEROCKET, ADRENALIZED, LA TOSCA BRAVA, SUPER HEAVY BRICKS, AGAINSTERS

Obertura portes: 18:30 H
Inici concert: 19:00 H
Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

TEENAGE BOTTLEROCKET
Teenage Bottlerocket han esdevingut clàssics del gènere. La banda nord-americana de pop punk original de Laramie (Wyoming) formada l’any 2000 pels germans Ray i Brandon Carlisle, segueix els passos dels Ramones, Screeching Weasel o Descendents.

Amb una discografia extensa i una gira per les Espanyes, que inclou parada al @FerrishFest, venen a presentar-nos el seu últim album: Sick Sesh! (Febrer 2022) un disc més eclèctic i divers, amb cançons ràpides i rabiosament roqueres i altres més melòdiques amb mitjos temps.

La posada en escena és pura energia contagiosa i els seus concerts són plens de bones vibracions.
El 18/2/23 els tenim al Ferrish!!!

A disfrutar-los s’ha dit!
ADRENALIZED
Adrenalized és un grup format per quatre músics amb seu a Donostia-Sant Sebastià, al País Basc. Van fundar el grup al 2006, i actualment tenen una àmplia experiència i 4 discs.

Les seves influències són molt variades i van des del hardcore melòdic dels 90 fins al trash-metal o, fins i tot, el grind-core.

Entre aquestes bandes podem trobar els Bigwig, Propagandhi, Belvedere, Satanic Surfers, MUTE… i clàssics com els NOFX, Lagwagon o Pennywise.

El seu últim disc, Operation Exodus (‘La Agonía de Vivir’, 2019) és un àlbum de 12 cançons de ritme ràpid, ple de riffs ràpids de guitarra, fills de bateria, licks tècnics i melodies vocals, així com també parts instrumentals inexplorades.  La suma de tot plegat representa un pas endavant per a la banda.

 

LA TOSCA BRAVA
La Tosca Brava neix fa quasi 16 anys quan uns nostàlgics pretenien recuperar clàssics del rock i el punk per a fer farra. La tripulació ha canviat i hi han passat mariners de vaixells com Komando Moriles, the Gruixuts, La Suite Mosquito, Kitsch, Mazinger peta,Zuma o Tipuaixí, malgrat els canvis el nostre rumb és el mateix. Tornem a navegar després d’una època de Maregassa pandèmica. Celebrarem els més 15 anys amb vells himnes i cançons remenant el clatell per a celebrar els que hi són i els que no.

 

SUPER HEAVY BRICKS
‘SUPER HEAVY BRICKS és un col-lectiu de músics i amics que té la base d’ operacions a la Bòbila de Palafrugell, bressol de l’ escena punk-rocker underground de la provincia de Girona. En Pifa, Pecas, Marc i en Lluís es tornen a reunir després de tocar amb diferents bandes com 13th Magic Skull, Handclappers, Without o Bad Mongos i creen S.H.B, on les diferents sensibilitats i caràcters exploten en cançons directes, nues i atomitzades.’

 

AGAINSTERS
Des dels afores de Barcelona i esperant per assaltar les ones, Againsters els han dit des de “superbanda” fins a “pandilla de fòssils”. Els ancians diuen que els membres solien tocar en diverses bandes fa temps, però ningú ho pot saber amb certesa: la banda no en vol parlar i ningú escolta ja els ancians. De tota manera, a ningú no li importa massa. Againsters munten tempestes a l’escenari cada cop que poden, deixant un retrogust de gelatina i querosè. Fan el tipus de música punk amb què voldries ballar, si no estiguessis tan ocupat intentant desxifrar les lletres. Ràpid i amb groove? Sí. Tornades coreables? De vegades. Melodies enganxoses? Yeah. Dóna-li al play i no t’oblidis de buscar-los a internet o veure’ls en directe quan arribin al teu barri. Tenen editat un EP de 5 cançons “Fast Forward to Breakfast” año 2021 i aquest any 2022 han editat un LP amb 12 cançons “Sweet Sweet Weekend”.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.