Dv 17 novembre

JULIETA + MODERN YORK

CURTCIRCUIT

Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

JULIETA

Artista polifacètica, ha estudiat teatre, dansa i música i recentment s’ha proclamat com una de les grans triomfadores dels Premis Enderrock amb dos guardons. A Julieta li agrada experimentar amb els sons de llengües diferents i ja ha escrit lletres en català, francès, anglès i castellà. Els seus temes combinen el pop energètic amb lletres d’amor i desamor, i es basen en reflexions sobre la vida quotidiana, les petites coses, els petits gestos i detalls en minúscules que utilitza per parlar de temes en majúscules. Presenta el seu darrer àlbum ‘Ni llum ni lluna’, on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o l’indie, dins de Curtcircuit amb una doble data: el 17 de novembre a La Mirona i el 16 de desembre a La Boite, t’ho perdràs!?

 

MODERN YORK

Modern York és una banda de Barcelona formada per músics catalans i mallorquins. La banda sorgida l’any 2019 neix amb la intenció d’explorar gèneres com el rock alternatiu o el midwest emo amb ecos de músiques urbanes i música electrònica. El passat estiu van presentar ‘DEW!’, el primer avançament del seu àlbum debut homònim. Un disc molt influenciat per la capital catalana i la relació que influeix en la vida dels músics. Un so amb influència que va des de grups com Foo Fighters fins Black Country New Road, una proposta fresca però característica de l’escena indie catalana actual.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.