JULIETA + ARIOX

CURTCIRCUIT

Divendres 17 novembre

JULIETA + ARIOX

CURTCIRCUIT


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

JULIETA

Si amb els àlbums ‘Juji’ (2021) i ‘Ni llum ni lluna’ (2022) va aconseguir un públic fidel i entregat, per a quan va estrenar amb The Tyets ‘Clar que t’he trobat a faltar’ i ‘No m’estima +’ de la mà de Mushkaa, Julieta ja havia establert el seu estil, dominant el pop, el reggaeton, el house i una electrònica que va fer seva com a figura referent de la nova escena catalana. Aquest any, en contraposició amb el 2022 i el seu ‘Ni llum ni lluna’ ambientat en la llum del capvespre i la posta de sol, Julieta s’ha entregat a la nit amb ‘5 AM’: el club, els somnis i el despertar. Aquest àlbum, publicat en tres capítols, se sumarà al repertori d’’Alguna Nit Tour’. La tindrem en directe a Curtcircuit recopilant les seves cançons més emblemàtiques i la presentació dels nous temes amb una triple data: el 17 de novembre a La Mirona, el 14 de desembre a la Sala Apolo i el 16 de desembre a La Boite, t’ho perdràs!?

 

ARIOX

 

Ariox neix a Cardedeu l’any 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que el projecte prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretensió. Aquell mateix any va treure el seu primer EP ‘Venir fins aquí’, al 2022 juntament amb Galgo Lento, va llançar un disc amb temes nous. I pocs mesos després publica el seu darrer EP ‘Constant Repeat’, que destapa una nova etapa d’Ariox, on segueix en pes ferm, tossuda a fer-nos aquest vida una mica més bonica. Actualment està treballant en el seu nou àlbum que veurà la llum a la tardor del 2023. Serà l’artista encarregada d’obrir els concerts de Julieta dins de Curtcircuit! 

 

Concert

A la Mirona apostem per la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials