Ds 15 juliol

PENÉLOPE

PERISCOPI

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 22:00 H

ENTRADA GRATUÏTA: De les 21.00 h fins a les 00.00h
EXPERIÈNCIA PERISCOPI: Vine a sopar amb la Furgoteca AlGust, servei de bar amb preus especials i música en viu.

*Només assegurem l’entrada gratuïta si l’aforament de la SESSIÓ DJ “La Fresca” no està exhaurida.

Penélope és una jove banda afincada a Barcelona però procedent de l’Empordà. Cinc músics que aconsegueixen una sinergia musical i una actitud única. Amb una tensió fora del comú, la seva música és fàcilment recognoscible per una magnètica veu femenina, dolça però esmolada, i la qualitat instrumental dels seus components. Un pop que revela la seva part més real combinant-se amb el folklore i l’electrónica, rock i jazz, flamenc i música llatina.

 

“ESTO ES UNA LOCURA” és un álbum incendiari. Amb cançons com “Paciente Cero”, “Miénteme” ft Cristina Len o “Tengo Una Navaja”, Penélope ofereix una de les propostes més fresques i diferents de l’escena. La seva trajectòria anterior ve de “Polvos Mágicos”, l’àlbum que van publicar l’any 2020 i també el seu EP “Canciones Pa Otros” l’any 2020. A destacar “Vete Por Ahí”, la seva col·laboració amb Irenegarry, “Penélope Cruz” o “Cumbia  de las Flores Quemadas”.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.