Ds 15 abril

VIVA SUECIA + ÚLTIM ELEFANT

Festival Strenes

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 21:30 H
Anticipada: 22 €
Taquilla: 25 €

Viva Suecia presentaran el seu quart àlbum al Festival Strenes, i és que és la nova gran banda d’escena alternativa a Espanya. El grup ha polvoritzat èxits fins a assolir el seu actual estatus com una de les bandes més importants del rock independent nacional. Ara els suecs tornen a dinamitar el seu sostre amb un nou àlbum: “El amor de la clase que sea”. Un disc aclamat per la crítica i rebut amb entusiasme pel públic.

Viva Suecia té una legió de fans que no només han portat a aquest àlbum a ser número 1 de vendes a Espanya, sinó que també esgoten les entrades per veure’ls en la seva gira mesos abans de començar. I és que és en el directe on les cançons de Viva Suecia arriben a la seva màxima expressió: contundència melòdica, arranjaments majestuosos i èpica guitarrera per acompanyar la veu de Rafa Val, més protagonista que mai en els temes del grup. Els seus concerts es converteixen així en un desbordant exercici d’amor per la música i el rock, d’una banda, en absolut estat de gràcia.

 

Últim Elefant és una banda gironina, un viatge musical a mig camí entre melodies intimistes, textures sonores, arranjaments d’orquestra i el so distorsionat de les seves guitarres inspirades en el rock més clàssic, entre altres matisos i detalls.

Últim Elefant és una formació recent, però el seu cantant Xevi Falgueras prové de la banda “100 Elephants”, autors del disc “Madrid>Girona >Barcelona”, i els seus components han participat en vàries formacions rellevants en el panorama musical català.

Actualment la banda es troba enregistrant el seu primer treball autoproduït als estudis MusicLan amb Jordi Solé, el qual presentaran al Festival Strenes el proper 15 d’abril.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.