Ds 14 gener

FERNANDOCOSTA

Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 20 €
Taquilla: 24 €

 

FERNANDOCOSTA, Eivissenc de naixement i criat entre la mateixa Eivissa i Granada a parts iguals, és el raper referent de l’escena nacional.

El 2022 suposa un any prometedor, ja que 4 anys després de “Yipiyou”, FERNANDOCOSTA presenta ‘TIRITITANDO’, el seu esperat segon àlbum. FERNANDOCOSTA dóna un cop a la taula i torna als bàsics del gènere. Així s’ha guanyat el respecte de l’escena, que ha demostrat a base de col·laboracions: a més de les que hi va haver als seus singles, se sumen Foyone o Sceno i Ayax i Prok. També l’artista eivissenc ha crescut en repercussió, i ha aconseguit que els seus avenços acumulin milions de reproduccions en plataformes de streaming al cap de poques setmanes de veure la llum. En aquest àlbum, FERNANDOCOSTA ha treballat per seguir cuidant el seu públic més fidel, el que el segueix des del principi, sense oblidar la seva actitud de carrer i reivindicant el barri sense oblidar els més necessitats, una vegada i una altra. Al mateix temps, però, se la juga experimentant amb el seu so i prova amb produccions que se surten del que és habitual. Aquesta és la fórmula secreta darrere de ‘TIRITITANDO’, un àlbum concebut amb calma i cura al llarg dels darrers anys, de forma gairebé artesanal.

El que FERNANDOCOSTA va sembrar a ‘Yipiyou’ ara ho recull amb ‘TIRITITANDO’.

Un total de setze talls, entre els quals trobem temes com ‘Oye’, on Dollar brilla emportant-se a FERNANDOCOSTA al seu propi univers; altres més de carrer, crítics com «Auxili», flamencs com «Mala» o plens de pur sentiment com «Ya no» o «Shorty».

L’octubre del 2022 Fernando iniciarà el «Tirititando Tour» i actuarà en diferents punts de la geografia espanyola. El seu darrer treball conegut és «Me persigue», una col·laboració amb el raper argentí Ronpe99. Es tracta d’un track demolidor ple de realitats hispanes, facts i replantejaments existencials.

L’any passat FERNANDOCOSTA va estar treballant en aquest gran projecte. Així mateix, i després de la pandèmia, Fernando reprenia les últimes dates del tour que es va veure interromput, aconseguint aglutinar més de 8.000 persones al Palau Vistalegre de Madrid. El seu recorregut a l’escena evidencia que la seva música i la seva personalitat estan deixant una empremta profunda en el públic. Els seus números a YouTube li avalen, i li sobren les taules, com demostra a cada Show.

El 2020 FERNANDOCOSTA va anar traient temes en solitari com “Vida Real”, “Gènesis” o “Al filo”, a més de la col·laboració amb Easy-S a “Un fajo más”. Treballs que demostren la seva gran projecció i que recullen l’afecte dels fans.

Encara que els seus començaments en directe van ser en companyia del Dj i Productor, Dj Blasfem, artífex de les bases, fosques i contundents, que trenquen números a YouTube, fins ara Fernando té les esquenes ben cobertes pel mestratge de Dj Datflex.

FERNANDOCOSTA va llançar el seu primer treball d’estudi “Yipiyou”, el 22 de juny de 2018. El MC eivissenc aconseguia situar-se als primers llocs de la llista de discos més escoltats segons Promusica, amb la 5a posició. Amb el seu primer single, Dynamo, va superar els 2 milions de plays a YouTube i el seu segon single Danger, en col·laboració amb Denom, arribava als 4 milions en 4 mesos.

 

Ha participat a Festivals com Arenal Sound, Madrid Salvaje, Holika Festival, A Summer Story Festival, Donostikluba, Viñarock, Cabo de Plata o Riverland, entre d’altres. I això és només l’avantsala, ja que aquest estiu estarà present a la gran majoria dels principals festivals: Boombastic Astúries i Madrid, Share Festival, Primavera Trompetera, Farandula Fest, Dream Summer, Cabo de Plata, Extremusica, entre d’altres. Acaba de tornar de la gira per LATAM (Uruguai i l’Argentina) i després d’arrasar l’altra banda de la bassal, el d’Eivissa anuncia que tornarà ben aviat.FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.