Dv 12 maig

WHOLE LOTTA BAND

Obertura portes: 22:00 H
Inici concert: 22:30 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

 

Whole Lotta Band, Led Zeppelin Live Experience.

“Nice Interpretation”. Robert Plant

Després de 50 anys, la música de Led Zeppelin segueix sent element de culte per qualsevol persona que estimi la música. Les seves cançons han esdevingut himnes de diverses generacions, cosa que fa que els seus discos se segueixin venent per milions i se segueixin situant als primers llocs de les llistes de vendes.

 

Whole Lotta Band és l’espectacle definitiu sobre què va ser la trajectòria de Led Zeppelin. Una recreació d’un concert de la banda anglesa, valuat pel mateix Robert Plant, cantant original de la formació, que els va qualificar com una Gran interpretació dels seus temes. A les seves actuacions, tindràs la possibilitat de gaudir d’un so, una ambientació i un clima apropiat per viure tota una experiència.

 

Dues hores d´un espectacle totalment renovat per a l´ocasió, on gaudir d’himnes com Stairway to Heaven, Rock and Roll o Kashmir i per rememorar tota la màgia dels anys setanta


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.