DV 08 NOVEMBRE | 21.30H.

ERIO + SOMAS CURE + FAR FROM ONIRIA

OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 8 €
TAQUILLA 10 €

Punts de venda física
MOBY DISK - Rambla de la Llibertat, 46. (GIRONA)


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

ERIO

La banda catalana es caracteritza per un so potent i modern, buscant un equilibri entre atmosferes envolvents, groove i destins de música electrònica. Una pujada en escena violenta i una forta connexió amb el públic a través d’actitud, passió i unes lletres en caseta que reflecteixen un entusiasme enfermizo per tot el que es delica. La banda va proposar per completar la seva música amb recursos d’art gràfic; una fórmula que ha tingut resultats en forma de primers puestos en concursos com Salt The Music 2015, Joan Tayter 2013 i el reconeixement per part de la presa especialitzada. A l’actuació hi ha un punt de presentació del seu nou àlbum que portarà el títol “Entre les Ruïnes”.
Les seves influències són molt diverses dins del món del metall que es van produir des de Meshuggah, Gojira, Love & Death, Korn … des del death metal més modern fins a la música electrònica.

SOMAS CURE

Un dels millors discs del 2017, “ÉTER”, el nou i contundent treball de SOMAS CURE és possiblement l’evolució que estàvem esperant: visceral i a la vegada emocionant, dins d’un so tan cru i directe com és el metall. Sens dubte, un demolidor huracà contra la part més descarnada dels nostres sentiments en forma de dotze cançons, a estones agresives, a estones emotives, capaces de fer-nos somniar amb la velocidat d’un tren en movimient.