Ds 08 juliol

ANNA RODRIGO

PERISCOPI

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 22:00 H

ENTRADA GRATUÏTA: De les 21.00 h fins a les 00.00h
EXPERIÈNCIA PERISCOPI: Vine a sopar amb la Furgoteca AlGust, servei de bar amb preus especials i música en viu.

*Només assegurem l’entrada gratuïta si l’aforament de la SESSIÓ DJ “La Fresca” no està exhaurida.

L’Anna Rodrigo és cantant i compositora, i us porta els seus relats quotidians i reflexions, que són els d’una dona amb la llengua esmolada, sentit de l’humor i alguna por dissimulada. Les cançons parlen de la precarietat laboral, l’absurditat de les xarxes socials, la inspiració que no arriba quan la necessites, del borró de sota el llit o d’un amor bonic fins que s’acaba.

El llenguatge escollit per fer tot això és hip-hop-rock, amb aires de funk i flamenc, a parts iguals o totalment desequilibrades, que faran moure el cap i les neurones a tothom qui el senti!

Les composicions estan travessades per una mirada crítica de la realitat, i integren ingredients com la vida més enllà de l’urbs o el transfeminisme i són crues, viscerals, amb tocs d’humor, ràbia i àcid clorhídric, serioses, irreverents o desafiants.

L’Anna canta acompanyada pels Aleatorials, un power trio de baix, guitarra elèctrica i bateria, i el públic gaudirà al concert no només amb la música i les lletres, si no també amb l’actitud i presència a l’escenari de tota la banda!

 

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.