Ds 08 abril

METAL GIRONA

A DARK REBORN + WE EXIST EVEN DEAD + ROADKILL

Obertura portes: 20:00 H
Inici concert: 20:30 H
Preu llançament 10 €
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

A DARK REBORN

A Dark Reborn és una banda espanyola de death metall melòdic que barreja alguns sons atmosfèrics de piano amb veus netes i les seves influències més fosques marcades per la brutalitat dels seus riffs de guitarra. El seu àlbum debut The Light (2022) va ser aclamat tant pels mitjans de premsa com pels nous seguidors de la banda, podent girar tant per Espanya com per Portugal durant l’últim any. Estan treballant en el proper àlbum, que sortirà a través d’Art Gates Records a finals d’aquest any.

WE EXIST EVEN DEAD

We Exist Even Dead són una jove promesa entre el metall nacional. Formats al voltant de Barcelona el 2016, comencen barrejant Groove metal, Metalcore i detalls progressius peer desenvolupar un híbrid d’estils tan heterogeni com sòlid. Refusant els purismes enclaustrats del segle passat i l’elitisme en l’escena actual. Així  “Meet No End ” (Sebastian Sendon,2016) surt a la llum trepitjant molt fort, fetn que molts ulls i orelles posin el focus en aquest grup. Aquell mateix any, We Exist Even Dead fitxa per la prestigiossa Atlas Artist Agency com a conseqüència del seu bon treball musical i de directe, compartint agència amb titans del Metal/Hardcore nacional com Bellako, Meltdown, Fears Away o Syberia. El febrer del 2018, “Eventide” (Plygrnd), el seu primer LP, ve de la mà d’una gira europea, una superproducció en el seu videoclip Unlimited i crítiques en una direcció comú: We Exist Even Dead han anat una passa més enllà. La varietat i execució tècnica de recursos, estils i cançons enganxoses posa Eventide en el top de la nova onada de Metalcore nacional, trencant barreres sobre combinació de subgèneres, composicions elaborades i un directe portat a l’extrem.

ROADKILL

Roadkill és una banda de metall de la Costa Brava fundada el 2015

 

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.